تأیید استفاده از رنگ طبیعی قرمز در محصولات غذایی

 رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، اعلام کرد: رنگ طبیعی قرمز (E۱۲۰) که از پوست نوعی حشرات تهیه می‌شود، پس از بررسی‌های فقهی و بهداشتی، برای مصرف در محصولات غذایی مورد تایید قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر حسین رستگار افزود: اخیراً موضوع استفاده از E۱۲۰ در فضای مجازی در خصوص برخی فرآورده های غذایی بویژه اسنک ها مطرح شده بود و برخی نگرانی‌ها ایجاد کرده بود. دکتر رستگار توضیح داد: بررسی‌های دقیق علمی و فقهی انجام شد تا منشأ رنگ و فرآیند تولید آن با معیارهای بهداشتی و اصول شرعی مطابقت داشته باشد.

وی تاکید کرد: با این تاییدیه، استفاده از رنگ طبیعی قرمز در محصولات غذایی، از جمله برخی خوراکی‌های صنعتی محبوب بین کودکان، برای مصرف‌کنندگان بلامانع است. همچنین کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال فرآیند تولید و تامین این رنگ طبیعی را رصد می‌کنند تا هم‌زمان با رعایت شرایط بهداشتی، اصول شرعی نیز رعایت شود.

به گزارش سازمان غذا و دارو ایفدانا، دکتر رستگار از مردم خواست هنگام خرید محصولات صنعتی، به برچسب مواد تشکیل‌دهنده توجه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، اطلاع دهند تا اقدامات نظارتی انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha